Body@Work zorgt voor ideale combinatie tussen sport en werk

4wingsVanaf september opent het nieuw fitness- en personal coachingcentrum Body@Work de deuren in 4Wings in Oevel (Westerlo). Het nieuwe centrum, gelegen in het midden van het industriepark, legt de nadruk op de combinatie tussen sporten en werken. De locatie is dan ook een strategische keuze, want zo kunnen vele mensen meteen na het werk gaan sporten, zonder te veel tijd te verliezen.

“Het hoofddoel van Body@Work is de (werkende) mensen op een medisch verantwoorde manier in beweging te brengen en te houden”, vertelt personal coach Hilde Van Grieken. “Ook de communicatie tussen personal coaches, artsen en kinesisten verloopt niet altijd ideaal. Daar willen we wat aan doen. De bedoeling is om het fitness- en personal coachingcentrum op termijn uit te breiden tot een sportmedisch centrum. Zo werken de verschillende specialisaties omtrent sport en het menselijk lichaam als één systeem samen, waardoor ook de kwaliteit van de begeleiding verbetert”, gaat ze verder.

Het fitness- en personal coachingscentrum Body@Work wordt dus de eerste stap in wat een veelbelovend modern project moet worden. Eén van de vele voordelen van Body@Work is de persoonlijke vingerscan, die aan elk abonnement is gekoppeld. “Zo hebben alle leden bijna continu toegang tot het fitnesscentrum. Dit maakt het ideaal voor leden die zeer vroeg voor het werk willen trainen, of de dag willen afsluiten met een laatste inspanning om in vorm te blijven.” De personal coaches gaan vanaf september aan de slag in 4Wings.