Op 1 april heropent Bobbejaanland in Lichtaart opnieuw de deuren. Tijdens de voorbije maanden werd 1,5 miljoen geïnvesteerd in een grondige opfrissing van het park. Nieuw is de aanleg van een grote speeltuin die de naam Wondergarden krijgt.

In die nieuwe speeltuin worden kinderen van alle leeftijden geprikkeld hun zintuigen te gebruiken. Er staat een boomhut bovenop een touwenparcours van 5m hoog, een platformcombinatie voor de allerkleinsten, een kronkelende evenwichtsbalk voor gevorderden, enz.

Ravotten
Commercieel directeur Peggy Verhelst is erg tevreden met de aanleg van Wondergarden: “Met de bouw van deze eigentijdse speeltuin trekt Bobbejaanland opnieuw de kaart van het ouderwetse speelplezier. De kleren vuilmaken, ravotten, zelf dingen doen en jezelf (en elkaar) op die manier uitdagen; dat is wat kinderen graag doen. Toch gebeurt dit tegenwoordig nog maar weinig, onder andere door de digitalisering. Een uitstap naar een pretpark hoeft geen constante adrenalinekick te zijn. Met Wondergarden brengen we het bezoek aan Bobbejaanland op een speelse manier in evenwicht.”

Ook in 2017 brengt Bobbejaanland tijdens de zomerse vakantiemaanden een dagelijks spektakel. Dit jaar verzorgt Team Folco de Wicked Wheels show, die wordt aangekondigd als uniek in de Benelux.