Bobbejaanland heeft een nieuwe algemeen directeur

yves peetersRoland Kleve verlaat Bobbejaanland en wordt opgevolgd door Yves Peeters. Kleve ging in 2011 aan de slag als algemeen directeur maar heeft besloten om het park te verlaten ‘om een nieuwe opportuniteit aan te pakken’, zo meldt Bobbejaanland.

Zijn opvolger Yves Peeters is sinds drie jaar financieel directeur en is vanuit die positie vertrouwd met alle bedrijfsmatige aspecten van het park en de samenwerking met het moederbedrijf Parques Reunidos.

Commercieel directeur Peggy Verelst wordt de rechterhand van Peeters. Haar bevoegdheden worden uitgebreid en ze zal de nieuwe algemeen directeur bijstaan op het vlak van nieuwe investeringen, PR en entertainment.

Waardevolle toevoegingen
Yves Peeters: “Roland Kleve kent de pretparkensector door en door. Zijn beleid is gekenmerkt door een combinatie van zakelijk inzicht en zeer oprechte emotie. De attracties en shows die de afgelopen vijf jaar werden geïntroduceerd, bleken stuk voor stuk waardevolle toevoegingen voor het park. Samen met Peggy Verelst ben ik klaar om op dit elan verder te gaan.”