BMW-MINI Sneyers in Herentals organiseert donderdag 30 maart een feestelijke Culinaire Wandeling voor genodigden als officiële opening van de vernieuwde concessie. In enkele jaren tijd is de volledige site gerenoveerd. “We zijn klaar voor de toekomst”, zegt concessiehouder Filip Sneyers.

De renovatie van Sneyers verliep in verschillende fases. Enkele jaren geleden werd een nieuw carrosseriegedeelte gebouwd achter de bestaande. Op de vrijgekomen ruimte verrezen een nieuw magazijn en een werkplaats voor elektrische voertuigen. Vorig jaar werden dan het atelier en de werkplaats aangepakt: er kwamen hefbruggen bij, er werd een nieuwe vloer geplaatst, er werden schilderwerken uitgevoerd en energiezuinige ledverlichting geïnstalleerd. Vervolgens ging de verouderde showroom tegen de vlakte en kwam er een nieuwe en grotere toonzaal. Om het verhaal compleet te maken, moeten we er nog aan toevoegen dat de afdeling Premium Selection van BMW vanaf heden geïntegreerd is tussen de gebouwen van BMW en MINI, dit om een nog efficiëntere werking te garanderen.

Groter gemaakt
“De nieuwe showroom is een stuk groter”, vertelt Filip Sneyers. “Hij biedt plaats aan een 14-tal wagens en er is bijkomende ruimte voor onze  administratieve- en sales medewerkers. Er werd ook een vernieuwde afleverplaats voor 2 wagens geïntegreerd, dit om de nieuwe wagen in de juiste sfeer en met de juiste beleving af te leveren aan de bestuurder.”

De reden voor de vernieuwing van de showroom is tweeërlei. “De vorige was verouderd en tegelijk voldoen we nu aan de huidige en toekomstige criteria van BMW. BMW wil de klant beleving aanbieden en die trekken we nu door naar Sneyers. De focus ligt op een nog meer persoonlijke aanpak en professionaliteit.”

Sneyers is recent BMW i Partner geworden, wat maakt dat je in de nieuwe showroom ook enkele BMW i-modellen kan bezichtigen.