Het is vandaag Blue Monday, een dag die wordt beschouwd als de meest deprimerende van het jaar. Bij hr-consultant Mighty Monday uit Mol grijpen ze deze dag aan om in te zetten op positiviteit. De hele week gaan de medewerkers sporten, gezond eten en samen aan tafel, waarmee ze via hun social mediakanalen ook anderen willen inspireren.

De dagen zijn somber, de goede voornemens bij de start van het nieuwe jaar steken alweer in de schuif en de vakantie ligt nog ver voor ons. Op Blue Monday heb je alle redenen om de wereld rondom je nog wat somberder te zien.

“We willen een tegenantwoord bieden door gedurende een hele week extra in te zetten op het welzijn van onze medewerkers. Om het beste in hen naar boven te halen zodat organisatie- en persoonlijke doelstellingen worden verwezenlijkt. Als externe hr-partner is dit ook onze missie en passie”, vertelt zaakvoerder Michal Teunkens.

Gelukkige medewerkers
En daarom gaat het deze week bij het Molse bedrijf, dat 5 medewerkers telt, om goede voeding, voldoende slaap, samen met de collega’s eten, sporten tijdens de middag, enz. Daarmee geven ze zelf het goede voorbeeld. Het achterliggende idee: gelukkige medewerkers presteren meer en beter. Door de sociale media van de firma te volgen houden ze je mee op de hoogte en willen ze iedereen inspireren.

Mighty Monday is vooral actief in de provincies Antwerpen en Limburg en telt zowel kleine firma’s als middelgrote KMO’s onder zijn cliënteel. Die krijgen administratieve hr- en payrollondersteuning, strategisch advies, hulp bij de aanvraag van subsidies, enz.