Blok Security opent vestiging in Berchem

Blok SecurityBlok Security heeft nu ook een vestiging in Berchem. „Het nieuwe kantoor is een perfecte uitvalsbasis voor herstellingen aan ramen en deuren, deuropeningen en beveiligingssloten”, klinkt het. 

„We richten ons in Berchem vooral tot bedrijven. Onze omzet stijgt jaarlijks, samen met ons klantenbestand. De vele aanvragen vanuit Antwerpen en de omliggende gemeentes maakte deze aanwezigheid in het Antwerpse verantwoord. Zo kunnen we een nog betere dienstverlening bieden en de verplaatsingsonkosten voor onze klanten drukken.”

Blok Security uit Herentals werd in de jaren ‚80 bekend omdat ze als eerste in België CNC-gestuurde sleutelmachines aankocht en op grote schaal sleutels op code ging maken. Doorheen de jaren legde het bedrijf zich meer en meer toe op beveiliging: het leveren en plaatsen van rolluiken en het vervangen van deuren die beschadigd werden na inbraak. Het bedrijf heeft ook een winkel waar de doe-het-zelver en onderhoudstechnieker terecht kan voor een ruim gamma artikels: slotkasten, meerpuntsluitingen, cilinders… Sinds kort is er ook een webshop waar de bezoeker online o.a. kluizen, rookmelders en cilinders kan kopen.