Voortaan spreken we niet langer over Blok Projects maar over Qube Living Outdoor. Dat is een gevolg van een overname. De Herentalse ondernemer Marino Bernardon runde twee zaken: Blok Security en Blok Projects. Het tweede werd begin deze maand overgenomen door commercieel medewerker Tim Steenbergen, die koos voor een nieuwe naam.

Tim Steenbergen was anderhalf jaar in dienst en greep zijn kans toen Bernardon opperde om één poot van zijn bedrijf van de hand te doen. “Ik heb altijd de ambitie gehad om iets zelfstandig te beginnen”, vertelt Steenbergen. De activiteiten binnen Qube Living Outdoor blijven dezelfde, namelijk een installatiebedrijf van garagepoorten, toegangspoorten, zonwering, buitenjaloezieën, screens, rolluiken en terrasoverkappingen. “Wel ga ik snoeien in het aantal leveranciers. Het beste is om voor elk product 1 leverancier te hebben zodat we daarmee een lange-termijnsrelatie kunnen opbouwen.”

Herentals en omgeving
De showroom van zo’n 220m2 aan de Herenthoutseweg in Herentals is naar aanleiding van de overname en naamswissel volledig heringericht en vernieuwd. “We willen ons onderscheiden door een zeer goede service aan te bieden aan onze klanten. We willen ons richten naar Herentals en omliggende gemeenten om de verplaatsingen te beperken. Met het recente faillissement van Vermat zullen wellicht heel wat mensen gaan zoeken wanneer er bijvoorbeeld herstellingen moeten gebeuren.”

Qube Living Outdoor heeft de 2 technici van Blok Projects die de plaatsingen uitvoeren, overgenomen. Zelf richt Tim Steenbergen zich op het commerciële en organisatorische.