Blik op toekomst tijdens Voka Réveillon (part 1)

We naderen met rasse schreden het einde van het jaar, traditioneel een moment van achteruitkijken en vooruitblikken. Ook Voka Kempen doet dit tijdens de jaarlijkse Réveillon, dit jaar bij AGC Glass Europe in Mol.

De Réveillon is in de eerste plaats een netwerkevent waar vijfhonderd Kempense ondernemers in een ontspannen sfeer het glas heffen op de toekomst. ‘Toch zorgen we ook voor de nodige inhoud’, zegt Ronny Van Broekhoven, voorzitter van Voka Kempen.

Voor Voka zijn groei en goesting de thema’s van 2014. Verschillende Kempense Captains of Industry zullen tijdens het event hun glasheldere kijk op de toekomst uit de doeken doen.’ Op Made in Kempen krijg je al een voorproefje…

Tom Heyman, afgevaardigd bestuurder, Janssen Pharmaceutica:

Ondernemers moeten ambitieus zijn. Ingaan tegen de stroom van defaitisme. Tonen dat het wel kan. Ondernemers gaan de wereld redden. Let op mijn woorden.

Marc Beets, managing director DAF Trucks:

Benut al de kennis en ervaring in huis.  Als ondernemer moet je luisteren naar al je werknemers, ook die ‘op de vloer’. Hierdoor worden de processen efficiënter en de kwaliteit verhoogt. Je kansen op de markt verhogen.

Vic Swerts, afgevaardigd bestuurder, Soudal:

Er is meer buitenland dan binnenland! Niet aarzelen, gewoon klein beginnen. De handelsbeurs in Keulen is een mooie eerste stap om de deuren van de wereld te openen. Hoe concreter je product, hoe eenvoudiger. En niet vergeten de knowhow en expertise van organisaties als Voka en FIT te valoriseren.

Voka Réveillon vindt plaats op 12 december 2013 vanaf 18.00 uur bij AGC Glass Europe, Voorstraat 27 in Mol. Meer informatie en inschrijven via deze link.