Bleckmann werft 200 man aan in Grobbendonk

bleckmannHet logistieke bedrijf Beckmann is voor zijn vestiging in Grobbendonk op zoek naar 200 extra medewerkers. Dat meldt de regionale televisie RTV. Daarmee verdubbelt het personeelsaantal. Het bedrijf bouwt zijn activiteiten op de site van Antwerp East Port fors uit.

Bleckmann is nog maar 2 jaar actief in Grobbendonk en is nu al bezig met de bouw van een nieuw distributiecentrum, dat de oppervlakte van 37.000 naar 70.000 vierkante meter brengt. De opstart is gepland voor half mei. 3 weken later moet het warehouse volledig operationeel zijn.

Kleding en lifestyle
Bleckmann is vooral actief in de verzending van kleren en lifestyle-attributen. Het bedrijf heeft daartoe een internationaal distributienetwerk uitgebouwd dat tot in het Verre Oosten reikt. Bleckmann is destijds opgezet in de fusie tussen het vroegere TNT Fashion en Belspeed. Het bedrijf runt vier vestigingen in Vlaanderen: Kruishouten, Beveren-Meie, Desteldonk en Grobbendonk.

De nieuwe investering volgt op de toenemende populariteit van de online verkoop. De aanwervingen van de nieuwe medewerkers zullen in 3 fasen verlopen. Het bedrijf is op zoek naar allerlei functies zoals orderpickers, herverpakkers, machinebestuurders en ook leidinggevenden.