Zo’n 1.500 genodigden hebben deelgenomen aan de viering van 30 jaar Biobest. Het bedrijf hield in thuisbasis Westerlo een mega verjaardagsparty en nodigde 1.000 direct betrokkenen uit voor een feest en rondleiding door het bedrijf, inclusief een bezoek aan de nieuwe kantoren.

Jean-Marc Vandoorne, CEO van Biobest: “We hebben dit feest georganiseerd ter ere van al diegenen die hebben geholpen om van Biobest een sterke wereldspeler te maken in bestuiving en biologische bestrijding. Oprichter Roland De Jonghe is de vader van de commerciële hommelkweek. Hij heeft een team uitgebouwd met een echte pioniersmentaliteit.”

De internationale distributeurs kwamen samen in Antwerpen voor de International Distributor Days, een event met ruimte voor informatie-uitwisseling maar ook voor netwerken en ontspanning. Bij de deelnemers ook een belangrijk aantal vertegenwoordigers van Biobest-filialen in de verschillende landen waar het bedrijf over een direct verkoopnetwerk beschikt. Zij maakten vervolgens ook deel uit van het eigenlijk verjaardagsfeest in een grote feesttent aan het hoofdkwartier in Westerlo.

Ambitieus investeringsprogramma
De bezoekers kregen ook de kant om door de kantoren te lopen, die net een grote renovatiebeurt kregen. CEO Jean-Marc Vandoorne: “Dankzij onze voortdurende groei is er een grote behoefte aan investeringen. Gelukkig biedt die groei ons ook de middelen om zwaar te investeren in betere infrastructuur. Onze nieuwe kantoren in Westerlo betekenen een grote stap vooruit en zullen ons helpen onze dienstverlening verder te verbeteren. We hebben een ambitieus programma uitgetekend om verder te investeren in onze fabrieken in België en daarbuiten. Ik ben ervan overtuigd dat we met dit investeringsprogramma een dubbele doelstelling waar gaan maken: blijven voldoen aan een snel groeiende vraag en een nog hoger niveau van leverzekerheid bereiken.”