Bike Inn Herentals sinds kort in nieuwe vestiging

bike inn herentalsSinds begin mei is de fietswinkel Bike Inn in een nieuwbouw van zo’n 450 vierkante meter gevestigd. De nieuwe stek ligt aan de Herenthoutseweg in Herentals. “We hadden dringend nood aan een nieuwe en ruime plek, omdat we meer willen zijn dan een gewone fietswinkel”, verklaart zaakvoerder Dirk Verherstraeten. “We willen echt naar buiten komen als een speciaalzaak.”

De nieuwbouw uit beton bestaat uit grote overspanningen en split levels zodat mensen naar alle hoeken van de winkel getrokken worden. “De werkplaats en koffiehoek zijn in de winkel geïntegreerd, zodat we een directer klantencontact hebben.” De investering, waar ook een gedeelte van de privé woning in ons ondergebracht, bedraagt ongeveer 450 000 euro.

Heel wat aandacht gaat naar het juist opmeten en afstellen. “Bike-fitting is voor mij het belangrijkste”, zegt Dirk Verstraeten. “Het is beter om een klant te hebben die perfect op een fiets van 500 euro zit, dan eentje op een fiets van 5000 euro, die er van ver is opgegooid.”

Verwant en interessant: