Bijzondere beursstand Augustijns Keukens trekt de aandacht

augustijns keukensOp de voorbije Bouw & Renobeurs in Antwerpen pakte Augustijns Keukens en Interieur uit Wuustwezel uit met een primeur voor België. Op hun stand plaatsten ze een keuken in een L-vorm met basisfronten in kunststof. 3D-projectoren belichtten het kastwerk, wat de mogelijkheid bood om de basisopstelling om te vormen naar een totaal andere stijl.

“Op korte tijd konden we een groot aantal mogelijkheden tevoorschijn toveren”, legt Steven Dierckx van Augustijns uit. “Sterker werd het nog wanneer de 3D-projectoren de illusie wekten dat de fronten opendraaiden, de schuiven vlot open gingen, en dit alles zonder een speciale bril of andere toebehoren.”

Voor deze ‘special effects’ deden ze een beroep op een specialist terzake die onder andere ook actief is op Tomorrowland en veel andere evenementen. De technische ondersteuning gebeurde met een 40.000 lumen sterke Panasonic-projector, gekoppeld aan Cinema 4D & Adobe After Effects-programma’s.

Moeilijk te meten
“Het is onmogelijk te meten wat het effect hiervan is op onze verkoop”, aldus Steven Dierckx. “De projectie kostte behoorlijk wat geld, maar we vielen op tussen de anderen. De meeste bezoekers hebben even halt gehouden bij onze stand en we zijn ervan overtuigd dat we daar over één tot twee jaar nog de vruchten van plukken. De mensen zullen onze naam blijven herinneren.”