Beurs duurzaam leven en ondernemen in Beerse: ondernemers gezocht!

Als afsluiter en tegelijk hoogtepunt van het Groen Seizoen organiseert GC ’t Heilaar de beurs ‘duurzaam leven en ondernemen’. Op zaterdag 21 en zondag 22 juni laten we de bezoekers kennismaken met de resultaten van alle projecten die kaderden in het Groen Seizoen.  

„Tijdens het Groen Seizoen ontdekten we dat veel van de bedrijven in Beerse reeds zeer bewust duurzaam omgaan met hun personeel, bedrijventerrein, productieproces, …. Het afvalwater van het ene bedrijf kan grondsof zijn voor een naburig  bedrijf, sommige bedrijven schroeven hun uitstoot zodanig terug dat deze lager is dan de particuliere uitstoot, weer andere bedrijven leveren belangrijke onderdelen voor bekende duurzame producten, …. Dit duurzame kantje van onze bedrijven willen we tonen aan de bezoekers. Alle bedrijven die op een of andere manier bezig zijn met duurzaamheid, kunnen dit kenbaar maken op onze beurs”, zegt Bert De Schepper.

Alle informatie over de mogelijkheden lees je in het beursdossier dat je op eenvoudig verzoek krijgt opgestuurd. Inschrijven kan tot 20 april 2014. Meer info bij Bert De Schepper – dienst cultuur – 014 60 07 70 – bert.deschepper@beerse.be