Bestuurder studiebureau zingt voor zijn klanten

Macobo vs DaalmanDavy Macquoi uit Laakdal, bestuurder bij studiebureau Macobo, is niet alleen gepassioneerd door de burgerlijke bouwkunde. Daarnaast speelt hij ook al jaren muziek. Onder de artiestennaam Daalman brengt hij Nederlandstalige luisterliedjes met een hoog rockgehalte. Zijn debuutalbum ZIE is onlangs uitgegeven bij Songboost Records, een plantenlabel dat hij zelf oprichtte om zijn muzikale avonturen en die van andere muzikanten uit te brengen.

Davy Macquoi: “Sinds ik bij Studiebureau Macobo samen met medebestuurder Natalie Vanderschaeghe een goed team van ingenieurs en landschapsarchitecten heb weten te verzamelen, heb ik weer wat tijd in mijn agenda om me bezig te houden met de passie uit mijn jeugdjaren. Ook in de muziek tracht ik me te omringen met vakbekwame mensen en dat wierp eerder dit jaar reeds zijn vruchten af met de aandacht die we kregen op nationale radio en tv bij de release van mijn eerste twee singles. Sinds vorige week is mijn derde single uit, samen met mijn debuutplaat.”

Live-voorstelling
Vrijdag 30 oktober stelt Davy Macquoi, alias Daalman, zijn debuut live aan klanten en sympathisanten voor in theater De Krekke in Westerlo tijdens een Macobo-klantenevent. Tegelijk wordt het nieuwe logo voorgesteld. “Ons nieuwe logo staat symbool voor de toekomst, waarbij we als groeibedrijf de nieuwe evoluties zoals het BIM-3D-ontwerp en gecoördineerde aanpak van onze studies nog meer in de verf willen zetten”, aldus nog Davy Macquoi.