beresterkWebbedrijf Beresterk van zaakvoerder Jan Gevers heeft de verhuizing gemaakt van Retie naar het Technologiehuis in Geel. Van hieruit zet het bedrijf zijn groei verder in Vlaanderen en Nederland. En daar komen vanaf volgend jaar ook nieuwe medewerkers bij.

Beresterk is gespecialiseerd in online projecten zoals de bouw van websites maar ook de content strategie, testing en het meten van het bezoekersgedrag. “We maken websites, maar het is eigenlijk veel breder dan dat”, vat Jan Gevers samen.

Professionele omkadering
Van 2006 tot 2014 was het bedrijf bekend onder de naam buroBakeliet, maar dat jaar volgde een rebranding. Klanten bevinden zich in Vlaanderen en Nederland en zijn actief in uiteenlopende sectoren: mediahuizen, bouwondernemingen, nieuwswebsites, verenigingen enz. Zopas verliet Beresterk zijn kantoor in Retie en maakte het zijn intrede in het Technologiehuis in Geel. Jan Gevers “Aangezien ons kantoor stilaan te klein werd en meer professionele omkadering welkom was, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe kantoorruimte in de Kempen. Het Geelse Technologiehuis is eenvoudig bereikbaar en ook de dienstverlening, zoals het professioneel onthaal, is mooi meegenomen.”

Momenteel telt het webbedrijf 4 werknemers, maar er zijn uitbreidingen op til. “Bedoeling is om Beresterk nog sterker te maken en verder te groeien. We werken samen met een ervaren coach om onze groeistrategie te specifiëren en uit te zetten”, gaat Jan Gevers verder. “De komende maanden zullen er alvast stapsgewijs enkele nieuwe medewerkers worden aangeworven, zoals een extra developer, een content marketeer en andere profielen voor jobs die nu nog vaak op freelance basis worden uitbesteed.”