Bereikbaarheidsadviseur Noord-Zuid Kempen-verbinding dankt ondernemers

bereikbaarheidsadviseurJe hebt het ongetwijfeld al gemerkt, maar de werken aan de nieuwe Noord-Zuid Kempen-verbinding zijn ten einde, uitgezonderd een paar lokale opruimingswerken.

Na diverse info -en overlegvergaderingen, 35 lokale nieuwsbrieven, 11 regionale nieuwsbrieven en verschillende contacten met individuele ondernemers zit dus ook het bereikbaarheidsadvies voor ondernemers erop. Johan Van Loon, bereikbaarheidsadviseur, dankte alle ondernemers uit de wijde omgeving voor hun begrip tijdens de voorbije 3 jaar.

„De ondernemers in de onmiddellijke omgeving van het complex Geel-West merken nu een grote verbetering in bereikbaarheid maar hebben de afgelopen maanden met de aansluitingen van de nieuwe kunstwerken op de bestaande wegen aanzienlijke hinder ondervonden. Daarom dat ik afgelopen vrijdag al deze ondernemers met een kleine attentie mocht bedanken voor hun medewerking en geduld.”

Voor informatie kan je nog steeds terecht op de website www.noordzuidkempen.be en voor zeer specifieke vragen kan je als ondernemer ook steeds terecht bij Johan Van Loon (tel. 03 213 92 55 of via mail: johan.vanloon@unizo.be)