Belle Perez heeft haar eigen cocktail

cocktailbar sips link 21In Link 21 in Herentals heeft de pop-up cocktailbar Have a Sips @ Link 21 de deuren geopend. Zoals we eerder al meldden hebben Groep Van Eyck en de broers Wouters, eigenaars van de bekende cocktailbar SIPS in Antwerpen, daarvoor de handen in mekaar geslagen. Zangeres Belle Perez, die in de buurt woont en recent in het vlakbij gelegen Frame 21 haar huwelijksfeest gaf, krijgt een cocktail naar haar genoemd.

Manuel Wouters selecteerde 21 cocktails/longdrinks voor de pop-up versie van SIPS, waaronder ook de Belle Perez-cocktail. “Belle, die we toch ook associëren met zuiderse sfeer, was als ‘buurvrouw’ van Link 21 meteen te vinden voor een gepersonaliseerde cocktail”, vertelt Cédric Goris van Link 21. “Voor ons is het fijn dat er zoveel enthousiasme is voor dit zomerevent. De voorgaande jaren sloot Link 21 in juli en augustus voor enkele weken de deuren. Wij vonden het jammer dat we deze mooie infrastructuur al die tijd niet benutten. Maar we wilden iets apart voor deze periode. Dankzij Manuel en SIPS kunnen we iets unieks aanbieden, dat perfect past bij het aparte en toch stijlvolle horecaprofiel waar we hier in Link 21 al twaalf jaar aan werken.”

In totaal bevat de kaart 21 cocktails en longdrinks. Zes barmedewerkers van Link 21 kregen een opleiding om die perfect te bereiden. De pop-up bar blijft open tot eind augustus.