Belgische titels maken personeelsfeest installatiebedrijf Jansens compleet

jansensInstallatiebedrijf Jansens uit Lille heeft een wel heel bijzonder personeelsfeest achter de rug. Zondagmiddag waren ze met 46 genodigden – werknemers en hun partners – te gast in de VIP op het Belgisch kampioenschap veldrijden. Dat ze met Wout Van Aert en Sanne Cant twee dorpsgenoten naar de Belgische driekleur zagen fietsen, maakte het feest helemaal compleet.

“We zijn al sponsor van de Krawatencross in Lille sinds het eerste uur”, zegt zaakvoerder Louis Garrousse. “Wanneer bekend raakte dat De Moedige Supporters, de vereniging achter de cross, dit jaar het Belgisch kampioenschap zouden organiseren, heb ik direct naar hun voorzitter Jef Van den Broeck gebeld om te vragen of we iets konden organiseren voor ons personeel. Jaarlijks houden we begin januari ons personeelsfeest, normaal gezien in een restaurant, maar nu wou ik toch eens iets speciaals doen. We hebben onder de werknemers een aantal wielertoeristen en fietsliefhebbers en zo trokken we naar de Vip-brunch op het BK.”

Onvergetelijk
Het werd een onvergetelijke ervaring voor de werknemers. “Nadien zijn we met de hele bende naar de parochiezaal van Lille getrokken om mee de titels van Wout, Sanne en Arno te gaan vieren. Daar is onze bijzondere dag geëindigd. Maar… er moest ’s anderendaags wel opnieuw worden gewerkt.” Of dit voor herhaling vatbaar is? “Zeer zeker wel. Iedereen heeft er geweldig van genoten”, besluit Louis Garrousse.