Belgische chocolade als relatiegeschenk

TD Import  MaxiCard Quer kopieuit Turnhout is exclusief B2B verdeler op de Belgische markt van ‘Candy Card’, Belgische chocoladeproducten die perfect als relatiegeschenk en promotiemiddel aangeboden kunnen worden. “Candy Card staat voor  promotionele chocolade  geproduceerd  in Berlaar en die in hoge resolutie gepersonaliseerd kan worden met foto’s en/of logo’s”, zegt Dirk Waterschoot, zaakvoerder van TD Import.

Reeds 25 jaar  wordt  de chocolade met veel passie en vakmanschap  geproduceerd door Candy Card, onder leiding van de twee broers Frank en Marc Hens. Hun producten worden wereldwijd geëxporteerd. Kleine chocolaatjes voor bij de koffie, doosjes met pralines, grote tabletten van 100 gr of zelfs chocolade kerstbomen kunnen allemaal met  een fotokwaliteit bedrukking gepersonaliseerd worden. “Onze klanten vragen vaak naar deze producten om ze aan te bieden op beurzen in het buitenland. België is gekend om zijn chocolade, en door de chocolade te personaliseren, beschikken bedrijven over een ideaal promotiemiddel dat bovendien nog lekker en kwaliteitsvol is.”

TD Import is gevestigd in Turnhout en levert naast  de Candy Card chocolade ook originele relatiegeschenken aan bedrijven en overheidsinstellingen uit diverse sectoren en dit in de Kempen, in de Metropool en in de rest van België.