Beerse betrekt bedrijven bij campagne Groen Seizoen

Dit jaar staat bij de gemeente Beerse de duurzaamheid centraal. Binnen de campagne Groen Seizoen organiseert het gemeentebestuur tal van activiteiten, waarbij de gemeente ook de bedrijven uit Beerse wil betrekken: 

  • Groen is ’t Gras : in het 3e weekend van juni vindt de duurzaamheidsbeurs plaats. De bedrijven kunnen er hun duurzame activiteiten en inspanningen tonen aan de bezoekers
  • Biodiva : met een deskundig groenbeheer  kunnen bedrijven de groene zones in hun bedrijf beter op de natuur afstemmen en zo hun groenonderhoudskosten verlagen. Je wordt individueel begeleid om dit te realiseren.
  • LAndED : in de Ekstergoor vindt van 4 mei tot 15 juni de groene editie van de beeldenbiënnale plaats, de tentoonstelling biedt aan de bedrijven een waaier van culturele en recreatieve mogelijkheden

Geïnteresseerd in deze activiteiten? Er is op woensdag 12 maart om 17 uur een infosessie bij Janssen Pharmaceutica, Turnhoutseweg 30, Beerse waar je er alles over kan nemen. Neem contact op met guido.evens@voka.be om uw deelname te registreren of contacteer Elle Verwaest van de gemeentelijke Cultuurdienst op 014/60.07.79.