Bedrijven in de weer voor Music for Life

Music_for_life_2014Binnen de Kempense bedrijven duiken de eerste initiatieven op in het kader van Music for Life, de jaarlijkse solidariteitsactie van Studio Brussel. Net zoals vorig jaar kan je zelf een goed doel kiezen waarvoor je een actie onderneemt. Tijdens de week voor Kerstmis, van 18 tot en met 24 december, zendt StuBru live uit vanuit De Schorre in Boom en organiseert dan De Warmste Week.

Bij Exellent Catronics in Grobbendonk krijgen de klanten dagelijks iets vers te proeven, zoals croque-monsieur, warme wafel, grill, en hiervoor vragen ze een vrije bijdrage. Op 24 december verdubbelt het bedrijf dat bedrag en schenkt het aan Kom op Tegen Kanker.

Op de campus Beerse van Janssen Pharmaceutica organiseren ze tussen 16 en 19 december een Coffee Break. Er worden koffie en thee verkocht ten voordele van Think-Pink. Het Fotohuis in Geel staat zaterdag 13 december met een stand op de kerstmarkt in Geel en neemt voor 4 euro een foto van jou in een professionele, mobiele studie. De opbrengst gaat naar Cunina. Crossfit Herentals organiseert vrijdag 19 december een Workout For Life, waarbij je een gesponsorde training kunt komen volgen t.v.v. Fairplay Zuid-Amerika vzw.

Resoc-Kempen (Regionaal Sociaal-Economisch Overlegcomité) houdt dinsdag 16 december van 11.30 tot 13.30 uur een soepverkoop onder de titel ‘Soepporter voor Lentekind’. Die vindt plaats in het gebouw Europeion op de Campus Blairon in Turnhout. De opbrengst is voor de vakantiewerking van CKG Lentekind in Vlimmeren.