Be-trans plant nieuwe magazijnen langs E313

site Be-trans GeelBinnenkort verschijnen op de voormalige terreinen van Bel Telephone langs de E313 in Geel-West enkele grote, nieuwe magazijnen. Althans, dat is de bedoeling van Be-trans uit Geel, die de gronden vorig jaar heeft aangekocht. De logistieke partner uit Geel beschikt nu over een terrein van 7 hectare vlakbij de E313 in Geel-West. Op de vroegere terreinen van Bell Telephone werkten in de jaren ’70 meer dan 3000 mensen.

Be-trans is nu op zoek naar bedrijven uit de buurt, die een plek zoeken voor de opslag van hun goederen. Op de site zijn magazijnen mogelijk tussen 10 000 en 35 000m² op maat van de klant. “Aangezien de magazijnen nog gebouwd moeten worden, kan onmiddellijk rekening gehouden worden met de noden van de klant qua bouw en inrichting van de magazijnen”, zet salesmanager Jan Boonen van Be-trans. “Het kan gaan van een simpel magazijn voor de opslag van goederen, tot een volledig geautomatiseerd magazijn met een computergestuurde indeling en paletten en goederen die met een robot op hun plaats worden gezet. Daarnaast ligt ook een gekoeld of verwarmd magazijn binnen de mogelijkheden.” Het terrein is vrij, dus kan er zo goed als onmiddellijk gestart worden met de bouw. “Op ons terrein zijn de oude gebouwen reeds afgebroken. Momenteel wordt de laatste hand nog gelegd aan de nivellering van het voorste stuk”, aldus Boonen.

Het Geelse Be-trans is een groeiend transport en logistiek bedrijf en beschikt in de transportafdeling  momenteel over 115 trekkers. “Via het aanbieden van transport en magazijnen hopen zij in de toekomst een complete logistieke partner te zijn voor heel wat klanten”, verduidelijkt salesmanager Jan Boonen de ambities.