Be-Trans kiest voor VanRoey.be

Astrid Krieckemans en Bert Vranckx.

Astrid Krieckemans en Bert Vranckx.

Transportbedrijf Be-Trans bouwt een nieuw kantoorgebouw met magazijn op de vroegere Alcatel-site in Geel, samen bijna 10.000 m2 groot. Voor de ICT-infrastructuur doet de transporteur een beroep op VanRoey.be, meer bepaald op de Managed Services.

General manager Bert Vranckx van Be-Trans: “Alle belangrijke bedrijfsprocessen hebben met ICT te maken en dit terwijl deze materie heel complex is en de dreigingen van buitenaf elke dag groeien. Sommige organisaties beseffen het soms niet, maar velen steunen bijna 100% op de werking van hun ICT.”

Team van experts
“Ik wil me kunnen concentreren op mijn business zonder me zorgen te maken dat mijn zaak een halve dag uitvalt door een defecte schijf. Vandaag is Be-Trans van deze zorgen verlost. In de plaats van 1 ICT’er in huis hebben we nu een team van experts met ervaring en kennis van onze omgeving ter beschikking, op elk moment van de dag, slechts één telefoonnummer ver. Onder één contract met een transparante en voorspelbare factuur.”

“Managed Services gaat verder dan problemen oplossen, denk bijvoorbeeld aan de uitgebreide monitoring: wanneer een harde schijf defect dreigt te gaan, geheugen fouten vertoont, rekenkracht of temperaturen van servers kritieke niveaus bereiken, ziet het VanRoey.be team dit in real time en grijpen ze – met onze goedkeuring – proactief in. Zo worden problemen voorkomen. VanRoey.be licht ons in over de aard van het probleem, de mogelijke gevolgen en welke actie best genomen wordt. Een hele geruststelling.”