Bakkerij Christophe failliet, 12 mensen zijn job kwijt

Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen het faillissement uitgesproken van Bakkerij Christophe bvba, Neerstraat 65 in Oud-Turnhout. Het bedrijf legde zelf de boeken neer. De rechter stelde Noël Devos en Geert Naulaerts aan als curatoren. Bij het faillissement verliezen 4 arbeiders en 8 bedienden hun job.

Ook Botermelk bvba, Rauwelkoven 87G in Geel, moet zijn activiteiten stopzetten na faling. De vennootschap was actief in de horeca en werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Tom Vandecruys.

De groot- en kleinhandel in dranken Dranken De Free NV, Westmeerbeeksesteenweg 114 in Herselt, werd na dagvaarding failliet verklaard. Curatoren: Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters.

Peeters Walter bvba, Sint-Siardusstraat 33 in Westerlo, vroeg zelf de faling aan. De onderneming plaatste beton- en industrievloeren. Curatoren: Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters.

De bloemenhandel die werd uitgebaat door Matheus Van Doorne, Turnhoutsebaan 208 in Mol, is failliet op aangifte. Curator: Silvy Sterckx.

Calistoni bvba, Campus Blairon 2R448 in Turnhout, was actief in het bewerken en plaatsen van natuursteen gevels. Het bedrijf legde zelf de boeken neer. Curator: Benny Backx.

Tot slot verklaarde de handelsrechtbank ook Publi Van Dyck bvba, Nagelsberg 7 in Balen, failliet. De onderneming stapte zelf naar de rechter om de faling aan te vragen. Er waren nog 3 arbeiders in dienst. Curator: Silvy Sterckx.