Bakkerij Bonnyns (Hulshout) failliet, zo ook 8 andere firma’s

fallietDe handelsrechtbank in Turnhout heeft vandaag Brood & Bankt Bonnyns bvba failliet verklaard. De industriële bakkerij had een vestiging aan de Booischotseweg 12 in Hulshout, waar ook de maatschappelijke zetel was ondergebracht, en een bakkerij op het Industriepark. Het bedrijf legde zelf de boeken neer. Er waren nog 8 mensen in dienst. De rechtbank stelde de curatoren Patrick De Ferm en Benny Backx aan voor de afhandeling van het faillissement.

Nog na een faling op aangifte valt het doek over Vibane bvba, Gustaaf Woutersstraat 58 in Balen. De firma voerde renovatiewerken uit. Curator: Eef Stessens.

De drankgelegenheid uitgebaat door Erwin Cator, Meerleseweg 36 in Meer, is failliet op aangifte. Curator: Wim Nysmans.

Gema 2 bvba, Sint-Jozefslaan 95 in Mol, werd gedagvaard tot faillissement. De vennootschap runde hotels/motels met restaurant. Curator: Eef Stessens.

De eetgelegenheid Yin bvba, Merksplassesteenweg 82 in Rijkevorsel, werd eveneens failliet verklaard na dagvaarding. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Ook Yildirimoglu bvba, Rauwelkoven 87R in Geel, is failliet na dagvaarding. De firma baatte een eetgelegenheid met beperkte bediening uit. Curator: Tom Vandecruys.

Het bouwbedrijf Mirto Bautek VOF, Langstraat 29A in Westerlo, moet de activiteiten stopzetten na dagvaarding. De vennoten Mirtezan Kadrija en Alji Ramadan delen in het faillissement. Curator: Paul Van Rompaey.

Boys Abroad VOF, Brasel 11 in Dessel, was gespecialiseerd in de teelt van zaai- en plantgoed. Het bedrijf werd na dagvaarding failliet verklaard, zo ook de vennoten Wout Fierens en Michel Van Meelen. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

Immo Hellemans-Voet bvba, Geelsebaan 3 in Herentals, legde zelf de boeken neer. Curator: Steven Heylen.

Kevin Vanheuckelom, Valkeniersstraat 12 in Turnhout, voerde grond- en bouwwerken uit. Hij vroeg zelf het faillissement aan. Curator: Tom Van Even.