Badweelde verhuist hoofdkwartier van Weelde naar Beerse

Badweelde beerseDit weekend opent Badweelde zijn nieuwe winkel met kantoren en magazijn aan de Turnhoutsebaan in Beerse. Het bedrijf investeerde 3 miljoen in zijn nieuwe hoofdkwartier en biedt er werk aan 25 mensen. “Door veel passage dankzij de economische activiteiten in de omgeving kunnen veel mensen ons makkelijk ontdekken”, aldus Ingrid Heylen, medezaakvoerder van Badweelde.

Wie interesse heeft in een nieuw zwembad, krijgt in de toonzaal alle opties en technische mogelijkheden via het kant-en-klare zwembad dat er gepresenteerd staat. Wellnessliefhebbers kiezen hun favoriete model van spa of sauna. Verder vinden klanten in de geïntegreerde winkel alle producten, onderdelen en toestellen voor het onderhoud van je zwembad.

4 vestigingen
Badweelde werd in 1985 opgericht in Weelde. Na meer dan 30 jaar heeft het bedrijf momenteel 3 vestigingen in België (Berlaar, Genk, Beerse) en één in Nederland (Kessel). Sinds de start is Badweelde uitgegroeid tot één van de grootste zwembadbouwers in de Benelux. Doorheen de jaren heeft de onderneming altijd ingezet op innovatie. De recentste is de eerste pooldomotica inclusief roldek ter wereld, waarmee Badweelde sinds 2014 de markt betreedt.