B-loved wil zich beter verstoppen in Turnhout

Marijke Eerens

Marijke Eerens

Relatiebureau B-loved zit volop in een verhuizing van de Warandestraat naar het Zegeplein in Turnhout. Niet om daar beter op te vallen in het straatbeeld. Wel integendeel. “Op onze vorige locatie waren we veel te zichtbaar”, zegt zaakvoerster Marijke Eerens. “Vanuit restaurant De Weerelt bijvoorbeeld keken de mensen recht bij ons binnen. Dat maakte dat veel mensen aarzelden of gewoon niet naar ons wilden komen.” Op de nieuwe locatie zit het hoofdkantoor van B-loved verscholen in een appartementsgebouw, weg van alle nieuwsgierige blikken.

Het relatiebureau richt zich op singles tussen 30 en 75 jaar, heeft een speciale 50+-afdeling en een afdeling voor holebi’s. Momenteel zijn er naar eigen zeggen 1.900 actieve leden. “De helft van onze leden zijn zelfstandige ondernemers die vaak te weinig tijd hebben om zelf op zoek te gaan naar een geschikte partner”, zegt Eerens. “Door onze aanpak heeft 83% van hen tussen de drie en zes maanden een nieuwe, langdurige relatie.”

Zeven professionals
B-loved bestaat uit een team van zeven mensen: professionele matchmakers, single-coachen en een liefdescoach die ondernemende, actieve singles begeleiden in hun zoektocht naar de ware liefde. “Twee werken vanuit het nieuwe kantoor in Turnhout, dat nu wel de nodige privacy en discretie biedt”, aldus Marijke Eerens. De andere medewerkers zitten verspreid over Vlaanderen. Vanaf 3 november is het nieuwe Turnhoutse kantoor volledig operationeel.