Marijke Eerens van B-loved (links) met Charly Lester, CEO van de European Dating Awards.

Marijke Eerens van B-loved (links) met Charly Lester, CEO van de European Dating Awards.

Het relatiebureau B-loved, met hoofdkantoor in Turnhout, heeft het tot finalist geschopt in de categorie Matchmaking Agency of the Year bij de eerste European Dating Awards. Het Turnhoutse agentschap was het enige nationaal-gebaseerde kantoor bij de finalisten.

B-loved werd doorgelicht door de organisatoren van de European Dating Awards. De website werd geaudit en de Facebook-pagina onder de loep genomen. Een ‘mystery shopper’ nam telefonisch contact op met het kantoor om te evalueren hoe het nieuwe klanten ontvangt en informeert. B-loved moest ook getuigenissen van klanten doorgeven, die dan werden gecontacteerd. Het van oorsprong Kempense bureau werd als finalist gekozen uit meer dan 600 relatiekantoren uit heel Europa.

Sterk geëvolueerd
“Ons domein, het ‘match maken’, is sterk geëvolueerd in de 10 jaar dat ikzelf actief ben in de sector”, aldus oprichtster Marijke Eerens. “Mannen en vrouwen zijn evenwaardiger dan vroeger. Vrouwen zijn veeleisender dan vroeger. Mannen wensen vandaag meer een evenwaardige vrouw”, aldus nog Eerens.

B-loved werd opgericht in 2009 in Turnhout door Marijke Eerens, die al drie jaar actief was in de sector. Vandaag telt het bedrijf 7 medewerkers, die actief zijn in heel Vlaanderen en Brussel, vanuit Turnhout, Alken (Hasselt), Drongen, Leuven, Mechelen en Roeselare. Het kantoor heeft momenteel een kleine 2000 kandidaten in database.