img_0073Vanavond heeft Jong Voka Kempen in Frame 21 in Herentals de Willen Winnen Award uitgereikt aan Gas Flow Solutions uit Arendonk. Het jonge bedrijf produceert gasdrukregelaars, veiligheidsafsluiters en regelkleppen voor uiteenlopende industrieën over heel de wereld. “Fantastisch dat we mogen winnen”, zegt oprichter Hans De Groof (31 j.). “Een moment ook om even stil te staan en te kijken wat we de voorbije 4 jaar hebben gerealiseerd.”

De Groof werkte als projectleider op grote projecten in de gasindustrie toen hij besliste om een eigen bedrijf te starten. “Ik zag dat er een markt was in consultancy en het begeleiden van bedrijven.” 4 jaar later heeft GFS een 15-tal medewerkers in dienst en is het actief in het Midden- en Verre-Oosten en Noord-Afrika. “Momenteel proberen we om Zuid-Amerika verder uit te bouwen. Daarnaast zien we nog een belangrijke markt in Indonesië en andere landen in Zuid-Oost Azië. We zijn ook aan het uitkijken om een kantoor te openen in de Verenigde Arabische Emiraten. De engeneering en assemblage van onze producten zullen in Arendonk blijven.”

Omzet verdubbelen
GFS is een bedrijf met ambitie. “Tussen dit en 3 tot 5 jaar willen we verdubbelen, zowel naar omzet als aantal werknemers”, aldus nog Hans De Groof. “Deze Willen Winnen Award zal ons niet direct nieuwe klanten opleveren maar geeft uiteraard wel exposure. Tegelijk is het een waardering voor onze eigen mensen. Een bewijs dat we op de juiste koers zitten.”