avs serviceAVS Service uit Westerlo, installateur van warmtepompen, airco- en ventilatiesystemen, heeft een cheque van 3.150 euro overhandigd aan de organisatie Make-A-Wish. Het geld is ingezameld ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan. In de plaats van een groot en duur feest te geven voor klanten en relaties, koos het bedrijf voor een actie voor het goede doel.

“We kennen mensen die actief zijn binnen Make-A-Wish”, zegt zaakvoerder Philippe Coertjens. “En we weten dat ons geld daar zeer goed is besteed.”

10 euro per installatie
Voor elke verkochte installatie in 2015 schonk het bedrijf 10 euro aan de organisatie en dat resulteerde in een zeer mooi bedrag. “We zijn dan ook zeer trots en blij dat wij dankzij onze klanten en ons voltallig team deze maande een cheque van 3150 euro hebben kunnen overhandigen”, aldus nog Coertjens.

Vorig jaar sponsorde AVS Service ook al voor 5.000 euro het Droomfeest van Make-A-Wish, dat ter gelegenheid van het 25-jarige bestaan van de organisatie werd georganiseerd op het vliegveld van Oostmalle.