Ter gelegenheid van de lancering van de nieuwe BMW 5-reeks organiseert concessiehouder G&A Motors in Turnhout voor het eerst een heus lifestyle event. 29 collega-ondernemers tekenen een weekend lang present met een stand en tegelijk vinden er modeshows, live cooking en wijndegustaties plaats. “We spelen steeds nadrukkelijker in op beleving rond ons merk”, zegt sales manager Tom Kenis.

“Vorig jaar organiseerden we in Turnhout een pop-up store samen met een 7-tal andere handelaars”, doet Tom Kenis het verhaal. “Dat was heel leuk samenwerken. Achteraf dacht ik: waarom kunnen we dat ook niet doen bij andere gelegenheden. Ik schreef een aantal collega-ondernemers aan en een beetje tot mijn eigen verbazing hebben zich uiteindelijk 29 handelaars ingeschreven.” Die zullen allemaal vertegenwoordigd zijn op Five Style Event.

Anders aandacht trekken
De geselecteerde handelszaken komen allemaal uit Turnhout en omgeving en presenteren een gevarieerd aanbod: dames- en herenkleding, lingerie, hifi, reizen, golf, wijnen, catering, vastgoed, enz. In primeur wordt het Peace Wagon Design voor Mini van celebrity Astrid onthuld, een realisatie van het Turnhoutse 2wrap.com dat in een gesigneerde en gelimiteerde versie op de markt komt.

“We hebben pas het Autosalon gehad en mensen op zoek naar een nieuwe auto hebben we de voorbije maand wel gehad. Om de aandacht te trekken naar de lancering van de nieuwe BMW 5, moesten we het anders aanpakken dan de klassieke opendeurdagen”, aldus nog Tom Kenis.

Five Style Event vindt plaats van vrijdag 10 tot en met zondag 12 februari. De organisatie vraagt om op voorhand in te schrijven zodat ze een idee hebben van het aantal bezoekers, hoewel gewoon langskomen ook mogelijk blijft. “We zitten nu al boven de 1.500 inschrijvingen”, besluit Tom Kenis.