Autobedrijf lanceert eerste 4Experts meeting

Decks 4 expertsAutobedrijf Deckx-Team (Turnhout), verdeler van Volkswagen en Audi in Turnhout, lanceerde einde mei zijn eerste 4Experts meeting, een gedachtenwisseling tussen experts op vlak van mobiliteit en fleet management.

Autobedrijf Deckx-Team zette doorheen de jaren een actieve werking op met zijn professionele klanten. Om dit te versterken stelde het bedrijf onlangs een centrale contactpersoon aan om de communicatie tussen de klant, sales en aftersales te coördineren.

“In deze functie heb ik het genoegen gehad om verschillende Kempense bedrijven te leren kennen met elk hun visie over mobiliteit.” zegt Willem Vissenberg, Fleet Coördinator bij Deckx-Team. “We gingen op zoek naar een initiatief waarbij deze visies als een soort kruisbestuiving verspreid konden worden naar andere specialisten in dit werkveld. Dat leidde ons tot het initiatief Deckx-Team 4Experts. Twee keer per jaar willen we een forum rond mobiliteit organiseren. Het onderwerp wordt telkens gekozen vanuit een vraag van onze klant.”

Zo was ‚loon inleveren voor een bedrijfswagen’ het topic voor de eerste 4Experts meeting. Tijdens een ontbijtsessie trad Werner van Hooghten van AC|S Accountants & belastingconsulenten op als gastspreker. Hij beschreef hoe AC|S dit project een jaar geleden aangepakt heeft. Na de presentatie werd er uitgebreid tijd genomen voor een gedachtewisseling tussen de verschillende deelnemers.

Ondertussen werken ze bij Deckx-team al aan de volgende sessie die in het laatste kwartaal van dit jaar zal plaatsvinden. “Wij willen ons niet beperken tot onze eigen klanten. Elke professional die interesse heeft in het onderwerp, is uiteraard van harte welkom” vertelt Filip Boogaerts, Verantwoordelijke Aftersales bij Deckx-Team. Professionals die interesse hebben om dit forum mee te volgen of die graag een bepaald idee uitgewerkt zien, kunnen dit melden via willem.vissenberg@deckx-team.be of nemen telefonisch contact op via het nummer 014 44 39 90.