ASV Geel houdt businessclub boven de doopvont

asv geelVoetbalclub ASV Geel speelt zaterdag niet alleen de eerste competitiematch van het nieuwe seizoen. Bij die gelegenheid wordt ook de nieuwe businessclub boven de doopvont gehouden. “We willen ondernemers samenbrengen om voor, tijdens en na de wedstrijd te komen netwerken”, zegt Koen Peeters van de commerciële cel van ASV Geel.

Oud stamnummer
Het initiatief krijgt de naam ‘Club 395’, verwijzend naar het stamnummer van voorganger Verbroedering Geel die het ooit tot eerste klasse schopte. “Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich per wedstrijd inschrijven en dan worden ze verwacht in de businessclub”, legt Koen Peeters uit. “Ze worden er getrakteerd op drank en hapjes en kunnen de wedstrijd van op de tribune volgen. Na afloop verwachten we hen opnieuw in de club, die wordt ondergebracht in het vroegere praatcafé. Dan voegen onze partners en hun genodigden, die voordien in het restaurant van een maaltijd genoten, zich bij het gezelschap. Op die manier wordt het extra interessant om contacten te leggen.”

Het doel van de club is om een levendig netwerk te creëren dat als gezamenlijk doel heeft ASV Geel te laten groeien.

Zaterdag 3 september speelt ASV Geel zijn eerste competitiewedstrijd in de Eerste Klasse Amateurs thuis tegen Virton. De wedstrijd begint om 20 uur, de businessclub opent om 19 uur al de deuren.