Aroma erkend als opleider

aroma erkend opleiderAroma Communicatie uit Geel heeft van het Agentschap Ondernemen een erkenning gekregen als dienstverlener voor de pijler Opleidingen.

Aroma deelt haar kennis met andere ondernemers in de Aroma Academie. Het communicatiebureau brengt niet alleen seminars en workshops in haar communicatiehuis; het geeft ook incompany opleidingen, trainingen en workshops over communicatie.

“Het geeft onze klanten de mogelijkheid om bijvoorbeeld opleidingen rond Linked In en Twitter, videomarketing, CMS-modules voor hun websites, het beheren van Google Analytics enz. via de KMO Portefeuille te laten verlopen”, zegt zaakvoerder Roel Biesemans. Wie een beroep doet op een erkend dienstverlener kan hiervoor namelijk subsidies aanvragen. Eerder dit jaar verkreeg Aroma de goedkeuring voor de pijler Advies. De licentie is geldig voor 5 jaar.

Aroma Communicatie helpt ondernemingen en organisaties naar betere resultaten door hun imago en communicatie te versterken: van communicatiestrategieën en marketingcommunicatieplannen tot de implementatie van online en offline tools. Aroma is ook een erkend mediabureau.