Arnauld Demoulin is nieuwe CEO Van Genechten Packaging

De voormalige general manager van Ontex Arnauld Demoulin wordt de nieuwe CEO van Van Genechten Packaging International uit Turnhout. Met zijn internationale ervaring in persoonlijke hygiëne en fast moving consumer goods moet hij het kartonnagebedrijf ondersteunen in de verdere groei.

Arnauld Demoulin treedt op 6 juni in dienst en volgt Inge Plochaet op. Als bestuurslid nam zij de CEO-functie sinds september 2016 tijdelijk waar.

Demoulin was 15 jaar actief bij Ontex en leidde er sinds 2006 drie verschillende divisies. In zijn laatste opdracht was hij verantwoordelijk voor de grootste divisie waarbij hij leiding gaf aan 2.800 mensen in 7 bedrijven op het vlak van sales, productie, bevoorrading en financiën.

Internationale ervaring
“We zochten bewust voor iemand die focust op mensen, resultaten en groei”, zegt VGPI in een mededeling. “Even belangrijk voor ons was zijn internationale ervaring in productie en fast moving consumer goods, beide in mature en sterk groeiende markten.”

“We hebben er vertrouwen in dat Arnaulds leiderschap en aanstekelijk enthousiasme opnieuw groei zal brengen”, zegt managing director van VGPI Frederic de Somer. “Van Genechten Packaging is met zijn 10 innovatieve, Europese vestigingen klaar voor de uitdaging.

“Ik ben verheugd om een van de grootste onafhankelijke vouwkarton verpakkingsbedrijven te vervoegen. Samen met de teams zullen we onze positie versterken om gepersonaliseerde producten te maken die onze klanten onderscheiden”, zegt Demoulin in een reactie.

Van Genechten Packaging International heeft 1.600 mensen in dienst, verspreid over 10 vestigingen in 7 landen. De onderneming realiseert een jaaromzet van 260 miljoen euro.