Schoonmaakbedrijf Ariel nv, het vroegere Herentals Cleaning, is begin deze maand verhuisd van Hemeldonk in Herentals naar een nieuwbouw langs de E313 in Massenhoven. Het investeerde daarvoor 1,6 miljoen euro. “De mensen op kantoor werken nu in een open space, helemaal in lijn met het nieuwe werken”, zegt gedelegeerd bestuurder Diederik De Roeck.

“Op de vorige plaats zaten we te klein. Bovendien beantwoordde de ruimte niet langer aan de filosofie van ons bedrijf”, vertelt Diederik De Roeck. “Iedereen werkte in een afgesloten kantoor, nu is dat in een open ruimte en sommigen aan flexdesks.”

Grote klanten
Op het hoofdkantoor in Massenhoven werkt een 20-tal mensen, terwijl het overgrote deel van de 450 medewerkers actief is bij klanten over heel Vlaanderen. Daar zijn grote bedrijven bij zoals Arcelor Mittal, Beaulieu, Omega Pharma, De Lijn, Janssen Pharmaceutica, enz. “We hebben een ruime portefeuille van klanten”, aldus nog de gedelegeerd bestuurder.

Een bijzondere specialisatie binnen Ariel Facilitaire Diensten is de afdeling ruitenwasserij, die zo’n 35 medewerkers telt. Naast Massenhoven beschikt het bedrijf over een vestiging in Gentbrugge.

De nieuwbouw ligt vlakbij de op- en afrit van de E313-snelweg. De kantoorruimte meet 800 vierkante meter verspreid over 3 verdiepingen. Het aanpalende magazijn heeft een oppervlakte van 450 vierkante meter.