Arendonks webspecialist breidt dienstverlening uit

RobarovDe firma ‘Robarov web & mobile’ uit Arendonk pakt uit met een nieuwe dienst. Robarov 360° is een virtuele rondleiding voor winkels en bedrijven.

Robarov is al tien jaar specialist in online marketing, websites, social media en mobiele apps. “We speelden al een tijdje lang met de idee om bestaande en nieuwe klanten nog sterker op de digitale kaart te zetten. We zijn dan ook zeer tevreden dat we sinds kort ‘Google street view’ rondleidingen mogen maken. Het principe is gebaseerd op ‘Google maps business view’, een virtuele rondleiding, rechtstreeks geïntegreerd in Google Maps en Street View,” vertelt Hans Leyten van Robarov. „Er zijn heel wat voordelen aan verbonden. Afbeeldingen worden namelijk weergegeven in de Google zoekresultaten, Google Maps en Google+ Lokaal. Potentiële klanten kunnen met de ‘Google street view navigatie’ virtueel door de winkels en bedrijven wandelen op hun computers, smartphones en tablets. Daarnaast valt de rondleiding perfect te integreren op de eigen website.”

Een fotograaf komt langs voor een fotoshoot van één à twee uur van zowel het interieur als het exterieur. Google doet nog een kwaliteitscontrole en dan wordt de virtuele rondleiding gepubliceerd op Google websites. De opdrachtgever krijgt een code voor publicatie op de eigen website en beschikt over de eigendomsrechten van de foto’s.