Ardent Advocaten, met kantoren in Herenthout en Wilrijk, zet zijn internationale expansie verder. Sinds begin dit jaar is het kantoor opgenomen in de Global Law Experts, een internationale gids voor advocatenkantoren, als enige Belgische referentie voor handelsrecht. De gids vertegenwoordigt meer dan 2.000 advocaten in 140 landen, elk met hun eigen specialisaties.

Filip Duwaerts, verantwoordelijke voor de Kempense vestiging: “Niet alleen binnen de grenzen van de Europese Unie, maar ook daarbuiten, wordt de vraag naar degelijke juridische ondersteuning van onze klanten steeds groter. Het komt erop aan een klant met een probleem in het buitenland te kunnen toevertrouwen aan de zorgen van een advocaat ter plaatse waarvan je de kwaliteit kent.”

Cicero
In die zin sloot Ardent Advocaten in 2008 aan bij Cicero, League of International Lawyers, een netwerk van advocatenkantoren uit ondertussen meer dan 40 landen. Uit elk land wordt slechts 1 lid toegelaten en alle leden ontmoeten elkaar minstens 2x per jaar op een internationaal congres. Filip Duwaerts is 1 van de 3 bestuurders van het netwerk en zijn collega Steven Bivacco is verantwoordelijk voor de begeleiding van de jonge advocaten.

Ardent Advocaten biedt met 18 advocaten en 7 administratieve krachten juridische dienstverlening gericht naar bedrijven, de vastgoedsector, de reissector en het familierecht.