Anyway Doors uit Massenhoven lanceert een nieuw internationaal B2B-merk dat is gekoppeld aan een e-shop. Via Portapivot biedt de fabrikant afgeleiden van de populaire producten aan in een makkelijk te verzenden kit-vorm.

“Het idee voor de e-shop is gegroeid na de vele internationale design awards die we voor onze ‘pivoting room dividers’ in ontvangst mochten nemen”, zegt sales & marketing manager Koen Dries. “Het beschikbare potentieel moest en zou op een hedendaagse en toekomstgerichte manier worden benut en zo kwamen we op het idee om de producten rechtstreeks aan professionele ambachtsmensen aan te bieden.”

Naast de scharniersystemen worden ook volledige deurgehelen in maatwerk kit aangeboden. Via een 3D-configurator, die samen met de Belgische start-up Twikit werd ontwikkeld, kan de professional de eigen deur volledig op maat samenstellen en bestellen. Binnen 4 werkweken wordt het maatwerk in samenwerking met Fedex wereldwijd aangeleverd.

Combinatie
“Portapivot is het antwoord op de vele internationale aanvragen die binnenstroomden na het winnen van talloze awards”, vertelt Koen Dries. “Met de B2B-insteek combineren we onze engineering met lokaal vakmanschap.”

Anyway Doors werd in 1995 opgericht en stelt in Massenhoven 35 mensen te werk. De productinnovaties zijn beschermd via diverse patenten en merkendepots in de EU, VS en Rusland.