Annio’s verhuist na 27 jaar van Hulshout naar Noorderwijk

showroom annio'sAnnio’s heeft na 27 jaar zijn stek in Hulshout verlaten en is zopas verhuisd naar de Laarstraat in Noorderwijk. Daar kocht het bedrijf in werkkledij, reclametextiel en relatiegeschenken een pand waar meer plaats is, ook om bijkomende machines te plaatsen.

“We huurden al die jaren een deel van het gebouw waarin ook het bedrijf van mijn broer was ondergebracht”, vertelt zaakvoerder Anja Goolaerts. “Hij is intussen gaan lesgeven en het pand staat te koop, dus we moesten er weg. In Noorderwijk kochten we een gebouw uit een faillissement en renoveerden dat. Sinds begin maart zijn we er actief. Er moeten nu enkel nog wat omgevingswerken gebeuren.”

Nieuwe machine
Op de nieuwe locatie beschikt Annio’s over veel meer ruimte. Dat vertaalt zich naar een grotere showroom, waar de klanten kunnen komen kijken en passen. Ook het atelier is ruimer. “We investeerden recent in een nieuwe borduurmachine met dubbelkop en er is nog plaats voor meer machines. De bedoeling is om elk jaar te investeren in een nieuwe machine.” Annio’s gaat prat op zijn snelle leveringen en mogelijkheden om zowel grote als kleine aantallen te bestellen. Naast de zaakvoerder zijn nog 3 andere vrouwen in het bedrijf actief.

Annio’s viert de verhuizing naar Noorderwijk met een openingsweekend op 28 en 29 mei.