Ann Van Dessel, marketingdirecteur bij Akzo Nobel, maakt voortaan deel uit van de raad van bestuur van Steylaerts. Ze wordt na voorzitter Mark Duyck (WDP), Dirk Theuns (IKO) en Stefan Van Buggenhout (CRH) de 4de onafhankelijke bestuurder van het bedrijf uit Berlaar.

CEO Patrick Steylaerts: “We hebben een goed werkende marketingafdeling onder leiding van onze marketingdirecteur Mathieu Meeûs, maar hij was het enige directielid dat niet echt een klankbord had in onze raad van bestuur. We zijn daarom op zoek gegaan naar een kandidaat met de vinger aan de pols bij de razendsnelle evolutie die we meemaken op het gebied van marketing. Ann Van Dessel had het ideale profiel en bleek ook perfect te passen binnen onze bedrijfscultuur. ”

Ann Van Dessel is na eerdere ervaringen bij onder meer Mars, Nokia, Kinepolis en bpost nu marketingdirecteur bij de Nederlandse multinational Akzo Nobel, gespecialiseerd in verven en lakken met merken als Sikkens, Trimetal en Levis.

Beste beslissing ooit
Patrick Steylaerts: “Jaren geleden hebben wij de stap gezet naar een raad van bestuur met daarin een aantal onafhankelijke bestuurders, waaronder de voorzitter. Geen evident besluit voor een KMO. Maar het is een van de allerbeste beslissingen die we ooit hebben genomen. Ik ben ervan overtuigd dat ook Ann voor een belangrijke toegevoegde waarde zal zorgen.”

Onder de merknaam Steylaerts is het bedrijf actief in badkamerrenovaties, tegels en parket. Het hoofdkantoor verhuist komende zomer van Berlaar naar Lier.