Alweer zes faillissementen deze week

Justitia1De rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft de handelsbemiddelaar bvba Sels uit de Schoolstraat in Lille op dagvaarding failliet verklaard.  Meester Wim Nysmans treedt op als curator.

Aan de Patersstraat in Turnhout is de bvba Confidential Investments, een kleinhandel, failliet op dagvaarding. De curator is Steven Heylen.

De zaakvoerders van de bouwonderneming bvba Hugo De Bruyn, Markt in Retie, legden zelf de boeken neer waarop de handelsrechter het faillissement uitsprak. De onderneming had nog twee personeelsleden in dienst. Rudi Van Gompel en Tom Robeyns zijn de curatoren.

De Nederlander Christiaan Dam, die in Lille heeft verbleven, is op dagvaarding failliet verklaard. De man tekende voor het plaatsen van vloer- en wandbekleding.  Curator Wim Nysmans heeft de zaak nu in handen.

De bvba Salcon, Vossenbrugstraat in Beerse, en verstrekker van ICT-dienstverlening werd op eigen aangifte failliet verklaard. Meester Veerle Verhaegen is de curator.

De handel in kleding, sport-, kampeer-, baby- en kinderartikelen uitgebaat door de bvba VDM, gevestigd aan Rauwelkoven in Geel, werd op dagvaarding failliet verklaard. De curator in dit dossier in Tom Vandecruys.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

(Marc Peeters)