Alweer een flink aantal faillissementen

Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen opnieuw een heel aantal falingen uitgesproken.

Armstrong Bouw bvba, Hugerlaan 12 in Grobbendonk, werd gedagvaard door schuldeisers. Het bedrijf legde zich toe op de bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden. Curator: An Notelteirs.

J&D Comm.V., Houtseweg 91 in Beerse, baatte een café uit. Het bedrijf legde zelf de boeken neer. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

De Kleine Koffer, Pierakkerstraat 18 in Dessel, runde een drukkerij die na dagvaarding failliet werd verklaard. Curator: Eef Stessens.

Nog na dagvaarding valt het doek over E.L. Transport bvba, Waterstraat 5/1 in Meerhout. Het bedrijf verzorgde goederenvervoer over de weg. Curator: Eef Stessens.

Bouwbedrijf G&F Bouw bvba, Logen 159 in Geel, werd ook al gedagvaard tot het faillissement. Curator: Tom Vandecruys.

Agrozootechnica bvba, Bredaseweg 100 in Weelde, moet zijn activiteiten stopzetten na dagvaarding. Het bedrijf specialiseerde zich in het fokken van andere runderen en buffels. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

De groothandel in sport- en kampeerartikelen Airwheel bvba, Harmoniestraat 52 B/3 in Turnhout, is net voor de start van de zomervakantie failliet verklaard na dagvaarding. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

Een andere groothandel maar dan in consumentenartikelen, Protann bvba, Steenweg op Oosthoven 266 in Turnhout, is ook failliet na dagvaarding. Curator: Tom Van Even.

XL 1618 bvba, Merksplassesteenweg 82 in Rijkevorsel, baatte een restaurant uit. De zaak is failliet verklaard na dagvaarding. Curator: Tom Van Even.

Yonita Cliteur, Peerdskerkhofstraat 23 in Arendonk, runde een detailhandel in kledingaccessoires. De zaakvoerster legde zelf de boeken neer. Curator: Katty Somers.

Nog op aangifte verklaarde de rechtbank Josephus Cornelissen, Beekakkersstraat 202 in Beerse, failliet. Hij specialiseerde zich in de in- en verkoop van stockgoederen. Curatoren: Noël Devos en Geert Naulaerts.