De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen 9 faillissementen uitgesproken.

Peeters Roger & Zoon bvba, Hoevenstraat 19 in Herselt, werd gedagvaard door schuldeisers. Het bedrijf specialiseerde zich in het ontwerpen, maken, monteren en leggen van leidingen. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

Nog na dagvaarding moet Beton- en Rioleringswekren Mertens Tom bvba, Oostmalsesteenweg 134 in Rijkevorsel, de werkzaamheden stopzetten. De onderneming was actief in de bouw van rioleringen. Curator: Katty Somers.

Eb en Vloed nv heeft zijn maatschappelijke zetel aan de Rue Belvaux 59 in Grivegnée (Luik) maar werd na dagvaarding failliet verklaard door de rechter in Turnhout. Het bedrijf verhuurde niet-residentiële gebouwen. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Vetus Turnholtum bvba, Gemeenteplein 6 in Meerle, baatte gastenkamers-café-bar uit en is failliet na dagvaarding. Curator: Mark Bruurs.

Loretum bvba, Markt 22/1 in Balen, werd gedagvaard door schuldeisers en vervolgens failliet verklaard. Het bedrijf voerde diverse bouwwerkzaamheden uit. Curatoren: Gert Hermans en Antje Van Overstraeten.

Aloïs Roeymans, Kievitstraat 6 in Kasterlee, runde de markt- en straathandel in voedingsmiddelen The Tucan Bar on Wheels en legde zelf de boeken neer. Curator: Tom Vandecruys.

Jeremy Geuens, Rijpad 32 in Mol, werd gedagvaard tot faillissement. Hij baatte een groot- en kleinhandel in dranken uit en verzorgde kermisattracties. Curator: Christophe Geukens.

Kris Bax bvba, Van Eycklaan 42 in Arendonk, was actief in bestratingswerken. Het bedrijf gooide zelf de handdoek. Curator: Ronny Ceusters.

Nog op aangifte valt het doek over JMJ. Mecanics comm.v., Stotert 112 in Olmen, en actief in onderhoud en mechanisatie. Ook zaakvoerder en vennoot Johan Foets deelt in het faillissement. Curator: Christophe Geukens.

De schuldvorderingen dienen te worden ingediend voor 21 maart 2017.

Nog meer recente stopzetting en falingen vind je hier.