Van 21 tot 23 april vindt in feestlocatie Alta Ripa in Oud-Turnhout de 2de editie plaats van Alta Ripa In Style, een lifestylebeurs met voornamelijk Kempense standhouders. “We mikken niet zozeer op het grote publiek, maar de standhouders nodigen hun goede klanten uit en die leren zo andere bedrijven kennen”, legt Dorothee Geenen het concept uit.

2 jaar geleden vond de eerste editie plaats. “Deze 2de komt er op vraag van de standhouders van toen”, vertelt Dorothee Geenen van Alta Ripa, die het event samen organiseert met Onderox Magazine. “De handelaars waren erg enthousiast over het concept en daarom zetten we onze schouders onder een nieuw event, weliswaar met meer standhouders dan toen.”

Uitverkocht
De beurs is met ruim 45 deelnemers volledig uitverkocht. Om de onderlinge kennismaking te bevorderen nodigen de standhouders zowel op vrijdag- als zaterdagavond hun beste klanten uit voor een receptie. Een aantal standhouders pakt op de beurs uit met een primeur, zoals de Twike-auto van Energieconcepten uit Arendonk.

“Voor ons is dit een ideale gelegenheid om een groot publiek te laten kennismaken met onze mogelijkheden zodat ze voor een volgend feest aan ons zullen denken”, aldus nog Dorothee Geenen.