Almasy eerste in zijn sector met uitgebreide webshop

almasyAlmasy uit Hoogstraten is het eerste bedrijf in zijn sector in België dat uitpakt met een uitgebreide webshop. Het bedrijf levert en monteert opslagsystemen en inrichtingen voor magazijnen, kleedkamers en archieven.

“We hadden al een webshop maar met een beperkt aanbod, eigenlijk om de klanten een idee te geven van wat we doen”, zegt Guy Mahieu, marketing & sales manager. “Nu is die fors uitgebreid en telt die zo’n 2.000 producten.” De webshop oogt fris, heeft een professionele uitstraling en is makkelijk in gebruik. “Dankzij de unieke configurator kan de klant zelf de rekken samenstellen en weet hij meteen wat hij nodig heeft”, legt Mahieu uit.

Alles opvolgen
Het bedrijf investeert 20.000 euro in het online uithangbord en in de achterliggende software. “De website is gelinkt aan onze database. We kunnen alles opvolgen, van een bestelling via de website tot en met de facturatie.”

Almasy werkt B2B in België en Zuid-Nederland. Het produceert zelf de houten rekken die in het gamma zitten. Bureaus en productie gebeuren vanuit Meerle. Opslag en distributie zijn ondergebracht in een loods op de Transportzone in Meer. Het bedrijf stelt in totaal 38 mensen te werk.