Allereerste jobbeurs bij KVC Westerlo

Voetbalclub Westerlo heeft een manier gevonden om haar steentje bij te dragen aan de werkgelegenheid in de Kempen. In samenwerking met 11 bedrijven die aan de club gelinkt zijn, organiseert KVC Westerlo op zaterdag 20 april voor het eerst een jobbeurs. “Als voetbalclub kunnen wij de perfecte link leggen tussen onze sponsorende bedrijven en supporters die mogelijk op zoek zijn naar een nieuwe of andere job”, aldus Jan Caers, commercieel manager van KVC Westerlo.

In totaal worden er op de jobbeurs meer dan 50 vacatures op het publiek losgelaten. Er worden nieuwe medewerkers gezocht bij Soudal, Etib, Buga-auto, Pro-service, Welec, Groep VDH, Euro Gijbels, Decapac, Keukens Van Lommel, Izen en Geysen. Bij de meeste van de bedrijven gaat het vooral om technisch geschoold personeel en bekwame vakmensen.

Voor het event is reclame gemaakt in scholen, VDAB-kantoren en in het stadion. Commercieel manager Jan Caers rekent dan ook op een meer dan behoorlijke opkomst. ‘Ik ben ervan overtuigd dat dit op een waar succes kan uitdraaien”, zegt Jan Caers. “We kunnen op die manier zelfs een nieuwe traditie in het leven roepen. De jobbeurs gaat zaterdag 20 april door in Club 1000 van KVC Westerlo tussen tussen 10 en 15 uur.