CEO Alex Joos van Group Joos uit Turnhout is verkozen tot voorzitter van de raad van bestuur van eForma Commucation Industry Leaders AG. Hij volgt er uittredend voorzitter Neil Birch uit Zuid-Afrika op. eForma is een wereldwijde organisatie van communication service providers.

De organisatie is actief in 19 landen en ondersteunt zijn leden om beter tegemoet te komen aan de noden van hun klanten. Leden kunnen het netwerk ook gebruiken als een platform voor gezamenlijke projecten, het verkennen van nieuwe marktsegmenten en intensieve samenwerking in gemeenschappelijke markten.

Positie versterken
Het hoofdkantoor van eForma bevindt zich in Zwitserland en ondersteunt de leden in de aankoop van special consumables en evalutatie- en investeringprojecten. Het organiseert ook workshops, opleidingsseminaries, studietours en benchmark analyses voor medewerkers van de leden.

“Door de functie op te nemen als voorzitter van de raad van bestuur van een internationale organisatie versterken we onze positie op wereldvlak”, klinkt het bij Group Joos. “Het geeft ons de kans om nieuwe markten en culturen te verkennen en constructieve samenwerkingen aan te gaan met partnerbedrijven op internationaal niveau.”