Al 30 kandidaat-winkeliers voor centrum van Mol

win een winkelDe ondernemersactie Win een Winkel in Mol stevent af op een groot succes. Nu al hebben zich dertig kandidaten ingeschreven die een winkel willen openen in het centrum van de gemeente. Met meer dan dertig aanwezigen op de infoavond over het project oversteeg ook dat aantal de verwachtingen. Voor de eindwinnaar ligt een cheque van 25.000 euro klaar die hij/zij kan investeren in een handelszaak in het centrum.

Met de wedstrijd Win een Winkel wil het gemeentebestuur het ondernemerschap in de gemeente stimuleren en het handelscentrum van Mol onder de aandacht brengen. Tijdens de wedstrijd worden de deelnemers intensief gecoacht zodat hun ideeën en voorstellen maximale slaagkansen krijgen.

Wie nog wil deelnemen aan Win een Winkel, heeft de tijd tot 7 december. Op dinsdag 17 november staat in jeugdhuis Tydeeh om 19 uur een gratis inspiratieavond op het programma waar je tal van tips krijgt om succesvol creatief te ondernemen. Ook ondernemers zijn hier van harte welkom.

Wie op een idee broedt maar het nog verder wil verfijnen, kan zich inschrijven voor een persoonlijk feedbackmoment. Een expert van Flanders DC geeft dan in alle vertrouwen feedback op het conceptvoorstel. Ook dit moment vindt plaats op 17 november.

De eerste jurypresentatie vindt plaats op 16 december.