Made in Kempen Live op 23 februari in Herentals stevent af op een vol huis. Nu al zijn er meer dan 100 geïnteresseerden ingeschreven. Hier ontdek je wie er allemaal zal zijn. Zelf nog niet ingeschreven? Breng dit dan snel in orde.

Eerder maakten we al bekend dat Frans Van Tilborg (CEO Miko – Turnhout) en Fabienne Verbeek (gedelegeerd bestuurder GNA – Herentals) inspirerende verhalen komen vertellen. Aan het rijtje wordt nu ook Walter Eevers, directeur R&D bij onderzoeksinstelling VITO in Mol, toegevoegd.

Ronde Tafel
Voor het eerst tijdens een Made in Kempen Live, dit jaar aan een 3de editie toe, zal er ook een Ronde Tafel-gesprek plaatsvinden. Voormalig VRT-journalist en redacteur voor Made in Antwerpen Guy Janssens leidt het gesprek. De thema’s zijn start-up, incubatoren en het nieuwe werken. Wil je input leveren, dan stuur je een mail naar aurelie.meulemans@mediahuis.be.

Nog op het programma staan lekker eten en uitgebreid netwerken in het mooie kader van de eventlocatie bij Rent A Lounge in Herentals, dat voor deze gelegenheid zal uitpakken met de nieuwste creaties uit de verhuurcollectie.

Inschrijven voor Made in Kempen Live kan via deze link.